Sverige

Bridgemate-appen

Information för spelare

 

En oumbärlig följeslagare för dina tävlingar

Bridgemate-appen erbjuder bridgespelare en helt ny upplevelse – både under och efter spelet. Ladda ner appen idag och gör ditt spel mer fängslande än någonsin.

 

Tekniska krav

Innan ni börjar, kontrollera att ni uppfyller de tekniska kraven nedan.

1. iOS eller Android smartphone

 

Bridgemate-appen kräver iOS 10 eller högre för iPhone (eller iPod eller iPad), eller en smartphone med Android 5.0 eller högre.

2. Klubben måste använda Bridgemate


Bridgemate-appen får information från Bridgemates scoringsystem. Klubben måste därför använda Bridgemate Pro eller Bridgemate II.

3. Bridgemate-appen måste knytas till din klubb


Din klubb måste ha skapat ett Bridgemate klubbkonto och måste låta resultaten synas i appen. Kontrollera om din klubb gör så eller inte.

 

Installera appen

Det är lika lätt att installera Bridgemate-appen som andra appar på din smartphone. Gå till din app-hanterare på din telefon och sök efter "Bridgemate". Du kommer att känna igen appen genom denna logo: 

Klicka på någon av logotyperna nedan, för att gå direkt till Bridgemate-appens sida.

   

Efter det att du installerat appen, starta den i din smartphone och skapa ett konto och registrera din klubbs medlemsskap. Läs mer i Bridgemate-appens manual för spelare för mer information.

 

Pris

Prenumeration av Bridgemate-appen är kostnadsfri under de sex första månaderna efter det att kontot är skapat i Bridgemate-appen. Efter de sex månaderna passerat, har du möjlighet att förlänga prenumerationen för ett eller två år. Priset för ett år är 40 kr och för två år 70 kr. Betalningen görs direkt i din app-store. Du kan förlänga eller aktivera din prenumeration när som helst och du blir inte debiterad för en tidigare period utifall att du inte väljer att förlänga prenumerationen. Prenumerationer förlängs inte automatiskt, så du har möjligheten att avböja förlängning när prenumerationen går ut.

 

Behöver du hjälp?

Att installera och konfigurera Bridgemate-appen är extremt lätt och tar bara någon minut. För att lära dig mer om appen, se Bridgemate-appens manual för spelare. Om du har några frågor som inte besvaras i manualen, prova något av följande steg:

Vanliga frågor (FAQ)

En lista med frågor och svar som kan vara till din hjälp.
Gå till FAQ för spelare ›

Bridgemates supportcenter

Flera funktioner i appen förklaras i detalj i supportcentret.
Besök supportcenter ›

Kontakta oss

Om dina frågor alltjämt är obesvarade, kontakta oss.
Gå till kontaktsidan ›